Privacy policy

Privacy Policy of the website www.modus.group

 

Who is your (visitor’s) personal data controller?

 

Your personal data controller is Modus grupė JSC, entity code 302719143, Balčikonio str. 9, LT-08247 Vilnius, email info@modus.group, telephone +370 5 235 6080.

 

What is Modus Group?

 

Modus Group is an international group of companies operating in four business areas: Renewable Energy (Modus Energy, Green Genius), car sharing services (CityBee), smart parking solutions (City Parking Group) and automotive trade (Porsche, Bentley, Fiat, Maserati, etc.). Therefore, this privacy policy provides general information on the protection of personal data of the Modus Group for entities that use the services offered by Modus Group (detailed information on specific processing of personal data (management purposes, bases, storage terms or other information) provided in separate corporate privacy policies and/or rules).

 

What is the purpose of this privacy policy and who it is intended to?

 

We, Modus Group, respect your privacy and make every effort to ensure the security and confidentiality of your personal data and other information. Therefore, with this privacy policy, we strive to provide you with the information you need about the processing of your personal data and the rights you have, as well as their enforcement.

 

This Privacy Policy is addressed to all entities that visit website www.modus.group (hereinafter referred to as the Website), send messages and/or inquiries, or otherwise provide us with their personal data.

 

What are personal data and how are they processed?

 

Personal data is any information about you that could directly or indirectly identify your identity you by name, surname, personal code, location data, and IP address and other physical, physiological, genetic, mental, economic, cultural, or social aspects of your identity.

 

Modus Group manages your personal data in accordance with the Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data (General Data Protection Regulation) and other legislation regulating the protection of personal data.

 

When processing your personal data, the Modus Group follows the following principles of personal data processing:

  • Your personal data are processed only to the extent necessary to achieve the relevant, clearly defined and legitimate purposes, taking into account the protection of your privacy;

  • Your personal data are processed accurately, fairly and lawfully and only for purposes that are consistent with the purposes for which your personal data were collected prior to collection;

  • Your personal data are processed strictly in accordance with the statutory requirements for clear and transparent processing of personal data;

  • Your personal data will be processed only in a form that identifies you for no longer than it is necessary for the purposes for which the personal data are processed;

  • The processing of your personal data is subject to relevant technical and organisational measures to ensure the security of personal data, including protection against unlawful data processing and unintentional loss, destruction and damage.

 

What are the purposes and personal data we process?

 

For the purpose of (proper communication) administration of your messages, inquiries and/or complaints.

  • By sending us a message, inquiry, and/or complaint using the communication tool offered by the Website or otherwise, you provide us with the following personal information: name, email, telephone and text of the message* , request and/or complaint (including personal data therein).

  • By sending us messages, inquiries and/or complaints, you express your consent to the processing of your personal data referred to above (Article 6 (1) (a) of the Regulation). If the message, request and/or complaint relates to the services we provide (as defined in the Law on Consumer Protection of the Republic of Lithuania), then we will have a legal obligation to respond to your messages/inquiries/complaints (Article 6 (1) (c) of the Regulation). We may also process your personal data for the purpose of claiming, enforcing or defending legal claims (Article 6 (1) (f) of the Regulation).

  • We keep this personal data for no longer than required by the purposes of the data processing or provided by law or the limitation period for any claims expires. Your messages, inquiries and/or complaints (including mandatory personal data) will be stored at the time of the investigation of the notification and 3 months following the investigation. Personal data may be stored longer if they are needed to protect our or third party’s legitimate interests, such as in case of the statutory limitation terms or legal disputes.

 

For the staff selection (recruitment) purposes.

  • On this website, you can find information on the employees the Modus Group is searching for and apply for these positions. All information about personal data processed for this purpose can be found in the Career section of the Privacy Statement.

 

For the sale of goods or services by Modus Group (contract fulfilment).

  • By using the services offered by the Modus Group or purchasing the offered goods, you will be required to provide the Modus Group with your personal data. Otherwise, we will not be able to provide you with any services or sell goods.

  • Considering that the Modus Group is an international group of companies operating in different business areas, and each of the company of the group of companies, while processing personal data for this purpose, acts as separate data controllers. Therefore, to learn more about personal data processing in each of the Modus Group companies we suggest that you familiarise yourself with the privacy policy and/or rules of a relevant company.

  • Nevertheless, we assure you that all personal data processed by the Modus Group companies will be kept for no longer than required by the purposes of the data processing or by law.

 

For direct marketing purposes.

  • All Modus Group companies use similar direct marketing models, i.e. marketing may be sent on the basis of your consent (OPT - IN principle); or, based on the legitimate interest of the Modus Group, to offer you similar goods and/or services (OPT - OUT principle).

  • By subscribing to the newsletter proposed by the relevant company, you will express your consent (Article 6 (1) (d) of the Regulation) that the personal data you provide (such as email, telephone) will be processed for direct marketing purposes, i.e. for sending your desired newsletters.

  • If you use the services offered by the Modus Group or have purchased goods and have provided us with personal data for this purpose, we may manage your personal contact data (such as email or telephone) so that we can inform you of any changes that are relevant to you and/or offer similar goods or services. Direct marketing to customers is sent on a legitimate interest to provide you with relevant information and/or offer similar services and/or goods (Article 6 (1) (f) of the Regulation).

  • You can opt out of direct marketing messages at any time by clicking the link at the bottom of the newsletter or by email by posting a refusal to notify the Modus Group company sending newsletters.

  • We will process your personal data for direct marketing purposes as long as your consent remains in force or you express disagreement with the continued sending of notifications for up to 3 years.

 

Who is your personal data provided to?

 

In order to ensure a continuous operation of the Modus Group and the proper provision of services, we may disclose your personal data to our employees, managers, suppliers, subcontractors, and service providers, if reasonably necessary to achieve those purposes.

 

We may also transfer your personal data to the group of the Modus Group companies and other third parties (data processors) who process your personal data and/or have access to them, on our behalf and upon our instructions, e.g. to the providers of IT systems, design, maintenance and support, and other persons who help us to duly provide you with the services. In this case, the Modus Group will take appropriate measures to ensure that the processors involved process the personal data assigned to them solely for the purposes we have specified, and only perform the actions we have been instructed to do and ensure appropriate organisational and technical measures for the protection of personal data.

 

We have the right to transfer your personal data to state institutions and bodies in order to properly implement the legal requirements. In addition, your personal data may be transferred to the persons providing legal services where such personal data need to be disclosed in order to identify, implement or defend your rights and legitimate interests.

 

What rights do you have and how do you implement them?

 

As a data subject, you have the following rights:

  • To know (be informed) about the processing of your personal data;

  • To obtain information from which sources and which personal data have been collected, for what purpose they are processed, to which data recipients they have been provided;

  • To require rectification of personal data processed if the data are inaccurate and/or incomplete;

  • To require the destruction of your personal data or the suspension of the processing of your personal data in the event of the processing of surplus personal data, if you cancel your consent or have sufficient other grounds for doing so;

  • To retrieve your personal data that you have provided to us in a systematic, commonly used and computer-readable format and to transfer that data to another data controller, or to require that we transfer this personal data directly to another data controller when technically possible (the right to data portability).

 

The Modus Group does not carry out such profiling of your personal data that may have legal consequences for you, or may have a major impact on you, but you may be assigned to the relevant category of customers when providing customised marketing offers. In this respect, you have the right to demand human intervention, express your views and dispute the decision.

 

We would like to note that the implementation of the rights of the data subjects may vary according to the nature of the activities of the companies of the Modus Group. Therefore, we also offer you read the privacy policy and/or rules of the respective company.

 

In order to exercise your rights, you should contact the relevant Modus Group company listed by the specified email or telephone. However, we would like to point out that, in exercising your rights, you must properly verify your identity. Therefore, when you submit your application, you must confirm your identity in the manner prescribed by law (e.g. use electronic means of communication that allow to identify you).

 

We will provide the information you request free of charge within one month, but if your requests are manifestly unreasonable or disproportionate, in particular because of their repetitive content, we will have the right to take a reasonable charge based on the administrative costs of providing the information or the messages or actions you request or refuse to act upon request.

 

If you think that we are improperly processing or implementing your personal data or are not implementing your rights at all, please contact the relevant Modus Group company first. We are ready to resolve all the problems amicably. However, if we fail to resolve this issue, you have the right to apply to the State Data Protection Inspectorate (ada@ada.lt) which is responsible for the supervision and control of the legislation regulating the protection of personal data.

 

Please note that the Website may contain links to the websites and/or social networks outside the Modus Group. In this case, we recommend that you familiarise yourself with the privacy policy of these websites and/or contact the managers of these websites directly if you have any questions about how they use your personal data.

 

What are your duties and responsibilities?

 

By using the services provided by the Modus Group, you assume full responsibility for the correctness and accuracy of your personal data provided. By providing personal data, you assume full responsibility for the lawfulness of the submission of your personal data and are responsible for the unlawful loss of our and/or third parties personal data that may result from such personal data processing.

 

If you change your personal data or other related information, you must immediately and within 10 (ten) working days amend and/or supplement your personal data or other relevant information.

 

What rights do we have?

 

We have the right to deny access to the Modus Group services if you are under 16 years old.

 

When in doubt as to the correctness of personal data or other related information provided, we have the right to request the rectification and/or supplementation of such data or other relevant information.

 

We have the right to send information notices about Modus Group services and/or their terms and conditions, as well as other information related to the Modus Group activities that you need to know.

 

We make every reasonable effort to ensure the smoothest possible delivery of services but we do not undertake to provide uninterrupted service that is influenced by the factors beyond our control.

 

We have the right to amend the Privacy Policy at our own discretion. Amendments to the Privacy Policy shall take effect from the date of their publication on the Website. With this in mind, you have a duty to make sure that you are familiar with the latest version of the Privacy Policy when you visit the Website and that you agree to these amendments by further using the Website.

 

How do we care about the security of your personal data?

 

The Modus Group uses appropriate organisational and technical measures to protect your personal data from accidental or unlawful disclosure, destruction, alteration or other unlawful actions. These measures are selected taking into account the risks to the rights and freedoms of you as the data subject.

 

In this case, the Modus Group ensures strict access control to the personal data processed and provides access only to those employees whose personal data are required to perform their work and monitor the use of the access. Access to personal data is ensured through passwords of the appropriate level and confidentiality agreements with individuals who access your personal data.

 

All Modus Group employees who have access to personal data familiarise themselves with personal data protection requirements and ensure the confidentiality of personal data processed.

 

Who should you apply to, if you have any questions?

 

You can contact us by email for any questions you may have at info@modus.group, telephone +370 5 235 6080 or to our Data Protection Officer Mr Darius Titilis, by telephone +37061880495 or by email: darius@dpssolutions.eu.

 

* Optional personal data.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Internetinės svetainės www.modus.group privatumo politika

 

Kas yra Jūsų (lankytojų) asmens duomenų valdytojas?

 

Jūsų asmens duomenų valdytojas – UAB „Modus grupė“, juridinio asmens kodas 302719143, Balčikonio g. 9, LT-08247 Vilnius, el. p. info@modus.group, tel. +370 5 235 6080.

 

Kas yra Modus Group?

Modus Group – tai tarptautinė įmonių grupė, veikianti keturiose verslo srityse: atsinaujinančios energetikos („Modus Energy“, „Green Genius“), automobilių dalijimosi paslaugų („CityBee“), išmanių parkavimo sprendimų („City Parking Group“) ir automobilių prekybos („Porsche“, „Bentley“, „Fiat“, „Maserati“ ir kt.). Todėl, šioje privatumo politikoje, pateikiama bendra informacija apie Modus Group asmens duomenų apsaugą, skirta subjektams, kurie naudojasi Modus Group siūlomomis paslaugomis (detalios informacijos dėl konkrečių asmens duomenų tvarkymo atvejų (tvarkymo tikslai, pagrindai, saugojimo terminai ar kt. informacija), pateikiama atskirų įmonių privatumo politikose ir (ar) taisyklėse).

 

Koks šios privatumo politikos tikslas ir kam ji skirta?

 

Mes, Modus Group, gerbiame Jūsų privatumą bei dedame visas pastangas, jog būtų užtikrintas Jūsų asmens duomenų ir kitos informacijos saugumas ir konfidencialumas. Todėl, šia privatumo politika, siekiame suteikti Jums reikalingą informaciją apie Jūsų asmens duomenų tvarkymą bei Jūsų turimas teises ir jų įgyvendinimą.

 

Ši privatumo politika skirta visiems subjektams, kurie lankosi internetinėje svetainėje www.modus.group (toliau – Svetainė), siunčia pranešimus ir (ar) užklausas, arba kitais būdais pateikia mums savo asmens duomenis.

 

Kas yra asmens duomenys ir kaip jie yra tvarkomi?

 

Asmens duomenys – tai bet kokia informacija apie Jus, iš kurios būtų galima tiesiogiai arba netiesiogiai nustatyti Jūsų tapatybę pagal vardą, pavardę, asmens kodą, buvimo duomenis ir IP adresą bei kitus Jūsų asmens fizinės, fiziologinės, genetinės, psichinės, ekonominės, kultūrinės ar socialinės tapatybės požymius.

 

Modus Group, Jūsų pateiktus asmens duomenis tvarko vadovaudamasi 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentu (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas) ir kitais teisės aktais, reglamentuojančiais asmens duomenų apsaugą.

 

Modus Group, tvarkydama Jūsų asmens duomenis, laikosi šių asmens duomenų tvarkymo principų:

  • Jūsų asmens duomenys tvarkomi tik tiek, kiek tai reikalinga atitinkamiems aiškiai apibrėžtiems ir teisėtiems tikslams pasiekti, atsižvelgiant į Jūsų privatumo apsaugą;

  • Jūsų asmens duomenys tvarkomi tiksliai, sąžiningai ir teisėtai bei tvarkomi tik tokiais tikslais, kurie atitinka tikslus, nurodytus prieš renkant Jūsų asmens duomenis;

  • Jūsų asmens duomenys tvarkomi griežtai laikantis teisės aktuose nustatytų aiškių ir skaidrių asmens duomenų tvarkymo reikalavimų;

  • Jūsų asmens duomenys tvarkomi tik tokia forma, kad Jūsų tapatybę būtų galima nustatyti ne ilgiau, nei tai yra būtina tais tikslais, kuriais asmens duomenys yra tvarkomi;

  • Jūsų asmens duomenų tvarkymui taikomos atitinkamas technines ir organizacines priemonės, kad būtų užtikrintas asmens duomenų saugumas, įskaitant apsaugą nuo neteisėto duomenų tvarkymo ir nuo netyčinio praradimo, sunaikinimo ir sugadinimo.

 

Kokiais tikslais ir kokius asmens duomenis mes tvarkome?

 

Jūsų žinučių, užklausų ir (ar) skundų administravimo (tinkamos komunikacijos) tikslu.

  • Siųsdami mums žinutę, užklausą ir (ar) skundą, naudojantis Svetainės siūloma komunikacijos priemone ar kitu būdu, mums pateikiate šiuos savo asmens duomenis: vardą, pavardę, elektroninio pašto adresą, telefono numerį*  bei žinutės, užklausos ir (ar) skundo tekstą (įskaitant ten esančius asmens duomenis).

  • Siųsdami mums žinutes, užklausas ir (ar) skundus, Jūs išreiškiate sutikimą, jog mes tvarkytume minėtus Jūsų asmens duomenis (Reglamento 6 str. 1 d. a p.). Jeigu, žinutė, užklausa ir (ar) skundas bus susijęs su Mūsų teikiamomis paslaugomis (kaip tai apibrėžiama LR vartotojų teisinės apsaugos įstatyme), tuomet mes turėsime teisinę prievolę atsakyti į Jūsų žinutes / užklausas / skundus (Reglamento 6 str. 1 d. c p.). Taip pat, jūsų asmens duomenis galime tvarkyti siekdami pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus (Reglamento 6 str. 1 d. f p.).

  • Minėtus asmens duomenis saugome ne ilgiau, negu to reikalauja duomenų tvarkymo tikslai ar numato teisės aktai arba pasibaigia bet kokių pretenzijų senaties terminas. Jūsų pateiktos žinutės, užklausos ir (ar) skundai (įskaitant privalomus asmens duomenis) bus saugomi pranešimo nagrinėjimo metu ir 3 mėnesius po išnagrinėjimo. Asmens duomenys gali būti saugojami ilgiau jeigu jie bus reikalingi, kad būtų apsaugoti mūsų ar trečiųjų šalių teisėti interesai, pvz., įstatyminio senaties termino arba teisinio ginčo atveju.

 

Personalo atrankos (įdarbinimo) tikslu.

  • Šioje svetainėje, galite rasti informacijos apie Modus Group ieškomus darbuotojus, bei pretenduoti į šias pozicijas. Visą informaciją apie šiuo tikslu tvarkomus asmens duomenis galite rasti „Karjeros“ skiltyje susipažinę su privatumo pranešimu.

 

Modus Group parduodamų prekių ar teikiamų paslaugų (sutarčių vykdymo) tikslu.

  • Naudodamiesi Modus Group siūlomomis paslaugoms ar pirkdami siūlomas prekes, jūs privalėsite pateikti Modus Group savo asmens duomenis, priešingu atveju, mes negalėsime suteikti jums paslaugų ar parduoti prekių.

  • Atsižvelgiant į tai, jog Modus Group yra tarptautinė įmonių grupė, veikianti skirtingose verslo srityse, o kiekviena iš įmonės grupių įmonių tvarkydamos asmens duomenis, šiuo tikslu, veikia kaip atskiri duomenų valdytojai, todėl norėdami daugiau sužinoti apie asmens duomenų tvarkymą kiekvienoje iš Modus Group įmonių, siūlome susipažinti su atitinkamos įmonės privatumo politika ir (ar) taisyklėmis.

  • Nepaisant to, užtikriname Jus, jog visos Modus Group įmonės  tvarkomus asmens duomenis saugo ne ilgiau, negu to reikalauja duomenų tvarkymo tikslai ar numato teisės aktai.

 

Tiesioginės rinkodaros vykdymo tikslu.

  • Visos Modus Group grupės įmonės naudojasi panašiu tiesioginės rinkodaros modelius, t. y. rinkodara gali būti siunčiama remiantis Jūsų duotu sutikimu (OPT – IN principas); arba remiantis Modus Group teisėtu interesu pasiūlyti Jums panašių prekių ir (ar) paslaugų (OPT – OUT principas).

  • Užsiprenumeruodami atitinkamos įmonės siūlomą naujienlaiškį, Jūs išreikšite savo sutikimą (Reglamento 6 str. 1 d. a p.), jog Jūsų pateikiami asmens duomenys (pvz., el. pašto adresas, tel. numeris) būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslu, t. y. jūsų norimų naujienlaiškių siuntimui.

  • Jeigu naudojatės Modus Group siūlomomis paslaugomis ar pirkote prekių bei šiuo tikslu mums pateikėte savo asmens duomenis, mes galime tvarkyti Jūsų kontaktinius asmens duomenis (pvz., el. pašto adresas, tel. numeris), tam jog galėtume Jus informuoti apie Jums aktualius pasikeitimus  ir (ar) pasiūlyti panašių prekių, paslaugų. Tiesioginė rinkodara klientams yra siunčiama remiantis teisėtu interesu suteikti jums aktualią informaciją ir (ar) pasiūlyti panašių paslaugų ir (ar) prekių (Reglamento 6 str. 1 d. f p.).

  • Tiesioginės rinkodaros pranešimų galite atsisakyti bet kuriuo metu, naujienlaiškio apačioje paspaudę esančią nuorodą arba el. paštu apie atsisakymą pranešdami naujienlaiškius siunčiančiai Modus Group grupės įmonei.

  • Jūsų asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslu tvarkysime tol, kol galios jūsų sutikimas arba išreikšite nesutikimą toliau gauti siunčiamus pranešimus, tačiau ne ilgiau nei 3 metus.

 

Kam teikiami Jūsų asmens duomenys?

 

Siekiant užtikrinti nepertraukiamą Modus Group veiklą ir tinkamą paslaugų teikimą, Jūsų asmens duomenis galime atskleisti savo darbuotojams, vadybininkams, tiekėjams, subrangovams, paslaugų teikėjams, jei pagrįstai reikia tiems tikslams pasiekti.

 

Taip pat Jūsų asmens duomenis galime perduoti Modus Group įmonių grupei priklausančioms įmonėms bei kitiems tretiesiems asmenims (duomenų tvarkytojams), kurie mūsų vardu ir nurodymais tvarko Jūsų asmens duomenis ir / ar turi prieigą prie jų, pvz., informacinių sistemų, kūrimą, priežiūrą ir palaikymą atliekantiems paslaugų teikėjams ir kitiems asmenims, kurie padeda mums tinkamai teikti Jums paslaugas. Šiuo atveju, Modus Group imasi tinkamų priemonių, kad pasitelkti duomenų tvarkytojai, jiems patikėtus asmens duomenis tvarkytų tik mūsų nurodytais tikslais, atliktų tik tuos veiksmus, kuriuos jiems nurodėme atlikti bei užtikrintų tinkamas organizacines ir technines asmens duomenų saugumo priemones.

 

Mes turime teisę perduoti Jūsų asmens duomenis valstybės institucijoms ir įstaigoms, siekiant tinkamai įgyvendinti teisės aktų reikalavimus. Taip pat Jūsų asmens duomenys gali būti perduoti teisines paslaugas teikiantiems asmenims, kai šiuos asmens duomenis būtina atskleisti siekiant nustatyti, įgyvendinti ar apginti savo teises ir teisėtus interesus.

 

Kokias teises Jūs turite ir kaip jos įgyvendinamos?

 

Jūs, kaip duomenų subjektas, turi šias teises:

  • žinoti (būti informuotas) apie savo asmens duomenų tvarkymą;

  • gauti informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi, kokiems duomenų gavėjams teikiami ir buvo teikti;

  • reikalauti ištaisyti tvarkomus savo asmens duomenis, jei duomenys netikslūs ir / ar nepilni;

  • reikalauti sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti savo asmens duomenų tvarkymą, jei tvarkomi pertekliniai asmens duomenys, jei atšaukiate savo sutikimą ar yra tam kitas pakankamas pagrindas;

  • susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu gauti sus savimi susijusius asmens duomenis, kuriuos Jūs pateikėte mums, ir persiųsti tuos duomenis kitam duomenų valdytojui, arba reikalauti, kad mes šiuos asmens duomenis tiesiogiai persiųstume kitam duomenų valdytojui, kai tai techniškai įmanoma (teisė į duomenų perkeliamumą).

 

Modus Group nevykdo tokio Jūsų asmens duomenų profiliavimo, kuris gali sukelti Jums teisines pasekmes ar gali daryti Jums didelį poveikį, tačiau teikiant individualizuotus rinkodaros pasiūlymus, Jūs galite būti priskirtas atitinkamai klientų kategorijai. Atsižvelgiant į tai, Jūs turi teisę reikalauti žmogaus įsikišimo, pareikšti savo požiūrį ir ginčyti sprendimą.

 

Norime pažymėti, kad duomenų subjektų teisių įgyvendinimas gali skirtis atsižvelgiant į Modus Group grupei priklausančių įmonių veiklos pobūdį, todėl siūlome susipažinti ir atitinkamos įmonės privatumo politika ir (ar) taisyklėmis.

 

Norėdami įgyvendinti savo teises, turėtumėte kreiptis į atitinkamą Modus Group grupės įmonę, nurodytu el. paštu ar telefonu. Tačiau, atkreipiame dėmesį, kad įgyvendinant savo teises, Jūs privalote tinkamai patvirtinti savo asmens tapatybę. Todėl siųsdami prašymą, privalote teisės aktų nustatyta tvarka patvirtinti savo asmens tapatybę (pvz., naudotis elektroninių ryšių priemonėmis, kurios leidžia tinkamai Jus identifikuoti).

 

Jūsų prašomą informaciją suteiksime nemokamai per vieną mėnesį, tačiau jeigu Jūsų siunčiami prašymai bus akivaizdžiai nepagrįsti arba neproporcingi, visų pirma dėl jų pasikartojančio turinio, mes turėsime teisę imti pagrįstą mokestį, atsižvelgiant į informacijos teikimo arba pranešimų ar veiksmų, kurių prašote, administracines išlaidas, arba atsisakyti imtis veiksmų pagal prašymą.

 

Jeigu Jūs manote, kad netinkamai tvarkome Jūsų asmens duomenis ar netinkamai įgyvendiname, ar visai neįgyvendiname Jūsų teisių, visų pirmą dėl to kreipkitės į atitinkamą Modus Group grupės įmonę. Mes esame pasirengę visus nesklandumus išsiaiškinti draugiškai. Tačiau, mums nepavykus išspręsti šio klausimo, Jūs turite teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją (ada@ada.lt), kuri atsakinga už asmens duomenų apsaugą reglamentuojančių teisės aktų priežiūrą ir kontrolę.

 

Atkreipiame dėmesį, kad Svetainėje gali būti pateikiamo nuorodos į Modus Group nepriklausančias interneto svetaines ir (ar) socialinius tinklus. Šiuo atveju rekomenduojame susipažinti su šių interneto svetainių privatumo politikomis ir (ar) tiesiogiai susisiekti su šių svetainių valdytojais, jei Jums kyla bet kokių klausimų dėl to, kaip jie naudoja Jūsų asmens duomenis.

 

Kokios Jūsų pareigos ir atsakomybė?

 

Jūs, naudodamasis Modus Group teikiamomis paslaugomis, prisiimate visą atsakomybę už pateikiamų savo asmens duomenų teisingumą ir tikslumą. Jūs, teikdamas asmens duomenis, prisiimate visą atsakomybę už savo asmens duomenų pateikimo teisėtumą ir atsakote dėl neteisėto tokių asmens duomenų tvarkymo galinčius kilti Mūsų ir (ar) trečiųjų asmenų nuostolius.

 

Pasikeitus Jūsų nurodytiems asmens duomenims ar kitai susijusiais informacijai, Jūs turite nedelsiant, bet ne ilgiau nei per 10 (dešimt) darbo dienų pakeisti ir / ar papildyti savo pateiktus asmens duomenis, ar kitą susijusią informaciją.

 

Kokias teises Mes turime?

 

Turime teisę neleisti naudotis Modus Group paslaugomis tuo atveju, jeigu esate jaunesnis nei 16 metų.

 

Kuomet abejojame pateiktų asmens duomenų, ar kitos susijusios informacijos teisingumu, turime teisę prašyti šiuos duomenis, ar kitą susijusią informaciją patikslinti ir / ar papildyti.

 

Turime teisę siųsti informacinius pranešimus apie pasikeitusias Modus Group paslaugas ir / ar jų sąlygas bei kitą su Modus Group veikla susijusią ir Jums būtiną žinoti informaciją.

 

Mes dedame visas protingas pastangas, kad užtikrintume kuo sklandesnį paslaugų teikimą, tačiau neįsipareigojame užtikrinti nepertraukiamo paslaugų teikimo, kuomet tam įtakos turi nuo mūsų nepriklausomi veiksniai.

 

Turime teisę savo nuožiūra keisti Privatumo politikos nuostatas. Privatumo politikos pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo Svetainėje dienos. Atsižvelgiant į tai, Jūs, lankydamiesi Svetainėje, turite pareigą įsitikinti, kad esate susipažinę su naujausia Privatumo politikos versija ir toliau naudodamasis Svetaine sutinkate su šiais pakeitimais.

 

Kaip rūpinamės Jūsų asmens duomenų saugumu?

 

Modus Group naudoja tinkamas organizacines ir technines asmens duomenų saugumo priemones, skirtas apsaugoti Jūsų asmens duomenims nuo atsitiktinio ar neteisėto atskleidimo, sunaikinimo, pakeitimo ar nuo kitų neteisėtų veiksmų. Minėtos priemonės yra pasirenkamos atsižvelgiant į Jūsų, kaip duomenų subjekto, teisėms ir laisvėms kylančias rizikas.

 

Šiuo atveju Modus Group užtikrina griežtą prieigos kontrolę prie tvarkomų asmens duomenų ir suteikia prieigą tik tiems darbuotojams, kuriems asmens duomenys yra reikalingi jų darbui atlikti bei stebi kaip yra naudojamasi suteikta prieiga. Prieiga prie asmens duomenų užtikrinama naudojant  tinkamo lygio slaptažodžius ir sudarant konfidencialumo susitarimus su asmenimis, kurie prieina prie Jūsų asmens duomenų.

 

Visi Modus Group darbuotojai, kurie turi prieigą prie asmens duomenų, supažindinti su asmens duomenų apsaugos reikalavimais bei užtikrina tvarkomų asmens duomenų konfidencialumą.

 

Kur kreiptis, jeigu Jums kyla klausimų?

 

Dėl iškilusių klausimų galite kreiptis į mus el. pašto adresu info@modus.group, tel. Nr., +370 5 235 6080 arba į mūsų duomenų apsaugos pareigūną Darių Štitilį, tel. +37061880495 arba el. paštu: darius@dpssolutions.eu.

 

* Neprivalomas asmens duomuo.

MG-logo-blue (12).png